top of page

KARTLÄGGNINGAR

puma_logo_med_text.jpg

Utöver mätningar, som använder en skala för att mäta en förmåga, kompetens eller egenskap, kan du också skapa och hantera kartlägg-ningar i PUMA. En kartläggning består av ett antal frågor som ska besvaras av den eller de som du vill tillämpa din kartläggning på.

Nedan följer några korta exempel på hur det går till att bygga, distribuera och hantera svar i PUMA.

Skapa_kartlaggning.png

Skapa en kartläggning

Att skapa en kartläggning i PUMA går på ett kick, det är bara att ge den ett namn, lägga till en kort beskrivning och tala om under vilken tidsperiod den ska kunna besvaras.

Lägg till frågor

Kartlaggning_newQuestion.png

Att lägga till frågor i din kartläggning tar lite mer tid, och kräver en del eftertanke. Men när det är gjort har du en mall som du kan återanvända precis hur många gånger som helst.

Dessutom levereras programmet med färdiga mallar för olika situa-tioner, som du kan använda direkt, eller utgå från och ändra så de passar era behov.

PUMA_Add_Alternative.png

Ange svarsalternativ

En del frågor i dina kartläggningar behöver olika svarsalternativ. Även dessa lägger du enkelt och snabbt till. På detta sätt fortsätter du att bygga upp ditt frågebatteri till dess du är nöjd, och sedan sparar du undan din färdiga kartläggning.

bottom of page